Praktisk information

Her kan du se praktisk information for dig som frivillig

Dine personinformationer (navn, tlf, email, fødselsdato) bruges kun til at opretholde kontakten mellem Fair Festival og dig som frivillig. Du vil blive kontaktet ang. møder forud for festivalen, vagtplan og evt. ændring af denne.

Når jeg bliver oprettet som frivillig som Fair Festival accepterer og overholder jeg:

– Jeg er over 18, når jeg tilmelder mig som frivillig

– Jeg er indforstået med, at jeg forpligter mig til at tage mine vagter og at jeg møder op til de pågældende vagter, jeg har meldt mig til (en vagtplan vil komme, som du skal acceptere senere)

– Jeg møder op et kvarter inden starttidspunktet for min vagt og det er mit eget ansvar at møde op til tiden.
Jeg bærer frivillig t-shirten under min vagt, og jeg tager den af efter endt vagt.

AFBUD
Jeg er indforstået med at jeg skal afholde afbudsfristen d. 15. februar 2021, såfremt jeg bliver forhindret i at tage mine vagter.
Herefter er min tilmelding som frivillig bindende.– at jeg ikke må udeblive fra en vagt uden at have meldt afbud til min nærmeste leder. Dette skal foregå telefonisk via opkald, hvis der er under to døgn til min vagt.–  at jeg ved akut sygdom og/eller uforudsigelige hændelser giver besked til min nærmeste leder hurtigst muligt. Dette skal foregå telefonisk.

VÆRDIGENSTANDE
Det er mit eget ansvar, hvis jeg tager værdigenstande med på festivalen. Alle frivillige er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade, men ikke private ting.

FOTOGRAFERING
Jeg er indforstået med, at der vil blive taget billeder under festivalen som bruges til offentlig markedsføring af festivalen på sociale medier samt i pressen.
Jeg får mulighed for at give tilladelse til fotografing af mig som frivillig. Denne samtykke erklæring sendes til mig efter tilmelding, og den kan også hentes her.
Jeg har som frivillig også mulighed for at skrive til lilli@globegogreen.com, såfremt at jeg ser billeder af mig, som jeg ikke ønsker offentligt fremvist.

VIDEO
Jeg er indforstået med, at der vil blive produceret videomateriale under festivalen til fremtidig markedsføring af Fair Festival. Materialet vil bruges på Facebook, Linkedin, Youtube og Instagram. Uploades der video, som jeg ikke ønsker offentliggjort, så kontakter jeg lilli@globegogreen og informere om hvilket materiale det drejer sig om.

Denne side opdateres løbende…

Adresse

Elevvej 3A
DK-8200 Aarhus N
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2