Om os

Idekvinden bag Globe Go Green

”Hvis jeg aldrig holder op med at forbruge, hvordan kan jeg så gøre det med god samvittighed?”

Den tanke sætter Kristine Overgaard Nielsen i gang med at udvikle Globe Go Green Aps.

Efter et halvt års research, budgetlægning og udarbejdelse af forretningsplan, søger hun efter relevante investorer og finder 6 dedikerede mennesker, som godt kan se den gode ide, og i august 2019 er Globe Go Green en realitet.

Men ideen spirede allerede for længe siden. Efter et besøg på en messe i Ridehuset i Aarhus, spørger en veninde: ”Skal vi ikke også lave noget fedt i Ridehuset”?

Kristine har I mange år arbejdet i tekstilbranchen, både som producent for mange af de store tøjbrands og senere i detailledet. Hun havde slet ikke lyst til at sælge mere af alt det, som vi i forvejen har alt for meget af. Med kritiske øjne på sig selv som forbruger, tænkte hun, ”hvad kan jeg gøre for at forbruge mere bæredygtigt?”

Hun synes det er svært at navigere i den jungle, der hedder bæredygtighed. Hvor går man hen? Hvor finder man de bæredygtige produkter og hvilke certificeringer, skal man gå efter?

Hun tænker: ”hvis jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg forbruger mest bæredygtigt, så må der være mange andre, der har det på samme måde, så hvordan kan jeg gøre det mere overskueligt?”

Hun beslutter sig for at gøre noget ved det, og Globe Go Green-ideen er født.
Globe Go Green arrangerer forbrugermessen Fair Festival.

Læs mere om Fair Festival her.

Daglig team

Kristine Overgaard Nielsen

Kristine Overgaard Nielsen

Direktør, grundlægger og partner i Globe Go Green A/S. Kristine arbejder dedikeret på at Fair Festival bliver en succes og håber på at være med til at ændre, bare lidt, i vores forbrugsvaner.

Kontakt info på teamet

 Telefon: 30 51 65 23

 mail: [email protected]

Telefon: 30 31 26 75

 Mail: [email protected]

Globe Go Green bestyrelse

Lena Trend

Lena Trend

Bestyrelsesmedlem ved Globe Go Green A/S. Hovedaktionær og produktdirektør i Coze A/S Aarhus. Produkt nørd, etisk investor og feminist. Lena er dedikeret i sit arbejde, med at omlægge mærkerne ECHTE og LauRie til mere bæredygtig produktion.

Fair Festival bestyrelse

Kristine Overgaard Nielsen

Kristine Overgaard Nielsen

Formand, Ceo/Globe Go Green, Strategisk leder i Fair Festival og medlem af bestyrelsen, Medlem af bestyrelsen i Grønne Dage. Kæmper for et Grønnere forbrug og mere synlighed omkring bæredygtige initiativer, så vi alle kan se os selv i projektet omkring at skabe en bedre jord både for samtid og fremtid.
Helle Tølbøl

Menigt medlem