Om os

Idekvinden bag Globe Go Green

”Hvis jeg aldrig holder op med at forbruge, hvordan kan jeg så gøre det med god samvittighed?”

Den tanke sætter Kristine Overgaard Nielsen i gang med at udvikle Globe Go Green Aps.

Efter et halvt års research, budgetlægning og udarbejdelse af forretningsplan, søger hun efter relevante investorer og finder 6 dedikerede mennesker, som godt kan se den gode ide, og i august 2019 er Globe Go Green en realitet.

Men ideen spirede allerede for over et år siden. Efter et besøg på en messe i Ridehuset i Aarhus, spørger en veninde: ”Skal vi ikke også lave noget fedt i Ridehuset”?

Kristine har I mange år arbejdet i tekstilbranchen, både som producent for mange af de store tøjbrands og senere i detailledet, så hun havde slet ikke lyst til at sælge mere af alt det, som vi i forvejen har alt for meget af. Med kritiske øjne på sig selv som forbruger, tænker hun, ”hvad kan jeg gøre for at forbruge mere bæredygtigt?”

Hun synes det er svært at navigere i den jungle, der hedder bæredygtighed. Hvor går man hen? Hvor finder man de bæredygtige produkter og hvilke certificeringer, skal man gå efter?

Hun tænker: ”hvis jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg forbruger mest bæredygtigt, så må der være mange andre, der har det på samme måde, så hvordan kan jeg gøre det mere overskueligt?”

Hun beslutter sig for at gøre noget ved det, og Globe Go Green-ideen er født.
Globe Go Green arrangerer forbrugermessen Fair Festival.

Læs mere om Fair Festival her.

 

Daglig team

Kristine Overgaard Nielsen

Kristine Overgaard Nielsen

Direktør, grundlægger og partner i Globe Go Green A/S. Kristine arbejder dedikeret på at Fair Festival bliver en succes og håber på at være med til at ændre, bare lidt, i vores forbrugsvaner.
Helle Tølbøl

Helle Tølbøl

Salg- og kommunikationsansvarlig for Globe Go Green A/S. En del af det daglige Team.
Lilli Choora Rasmussen

Lilli Choora Rasmussen

Eksekverings- og frivilligkoordinator. En del af det daglige team
Mette Bach Dyrhave

Mette Bach Dyrhave

Bogholder, Webudvikler og grafisk design. En del af det daglige team

Kontakt info på teamet

 Telefon: 30 51 65 23

 Mail: kristine@globegogreen.com

 Telefon: 20 80 09 31

 Mail: helle@globegogreen.com

 Telefon: 61 31 09 57

 mail: lilli@globegogreen.com

 Telefon: 61 31 09 37

 Mail: pernille@globegogreen.com

 Telefon: 22 22 25 68

 Mail: mette@globegogreen.com

Globe Go Green bestyrelse

Claus Rasmussen

Claus Rasmussen

Bestyrelsesmedlem ved Globe Go Green A/S. Grundlægger af Lime ApS. Grundlægger og partner i Superstainable. Ekspert i certificeret og bæredygtig produktion. Claus er dedikeret i sit arbejde, hold spiller, fremragende oplægsholder og altid god for en sjov bemærkning.
Per Niebuhr.

Per Niebuhr.

Bestyrelsesformand i Globe Go Green A/S Indehaver af Kontorforsyningen Lynge Papir og Kontor A/S Silkeborg og næstformand for Office Supplies Denmark. Per er vild med at have travlt, og tager derfor mange opgaver på sig.
Lena Trend

Lena Trend

Bestyrelsesmedlem ved Globe Go Green A/S. Hovedaktionær og produktdirektør i Coze A/S Aarhus. Produkt nørd, etisk investor og feminist. Lena er dedikeret i sit arbejde, med at omlægge mærkerne ECHTE og LauRie til mere bæredygtig produktion.
Marianne Hartvigsen

Marianne Hartvigsen

Næstformand i Globe Go Green A/S Grundlægger og partner i HART & HOLM. Aktiv i flere frivillige organisationer, der arbejder med FN’s verdensmål. Marianne er typen, der aldrig siger nej og har derfor altid susende travlt, og altid med et smil på læben.
Mikael Hansen

Mikael Hansen

Mikael Hansen, Bestyrelsesmedlem Globe Go Green A/S. Arbejder passioneret indenfor livsstils-branchen, såvel indenfor mode som oplevelsesøkonomien.

Fair Festival bestyrelse

Lene Overballe Hansen

Lene Overballe Hansen

Bestyrelsesforkvinde i Fair Festival. Advokat og partner hos Deichmann Advokater. Lene arbejder målrettet på at gøre jura forståeligt og anvendeligt, og bruger gerne sin viden til at gøre Fair Festival til en succes, så vi sammen kan skabe nye bæredygtige forbrugsvaner.
Kristine Overgaard Nielsen

Kristine Overgaard Nielsen

Menigt medlem Ceo/Globe Go Green, Strategisk leder i Fair Festival og medlem af bestyrelsen, Medlem af bestyrelsen i Grønne Dage. Kæmper for et Grønnere forbrug og mere synlighed omkring bæredygtige initiativer, så vi alle kan se os selv i projektet omkring at skabe en bedre jord både for samtid og fremtid.

Adresse

Elevvej 3A
DK-8200 Aarhus N
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2