Derfor skal du udstille på Fair Festival

Bliv udstiller:

Udstil på Fair Festival d. 19. – 21. marts i Aarhus. Det er en messe for bæredygtige produkter, tanker og ideer. På Fair Festival kan du sammen med andre bevidste producenter vise og sælge dine bæredygtige produkter.  Vi inviterer alle brancher til at deltage. I Ridehuset er det fødevare og køkkentøj, I Aarhus Congress Center er det mode, plejeprodukter og ting til børn. På Godsbanen er det møbler, byggeri, energi og transport.

Blandt vores udstillere er der både store og veletablerede virksomheder, og små iværksættere, som har det til fælles, at de bekymrer sig for den jord vi lever på, og de mennesker der befolker den. Vi forventer mellem 20.000 og 30.000 besøgende i løbet af de 3 dage. For udover de mange dejlige produkter, vil der på alle 3 locations være anerkendte debattører og foredragsholdere, der vil være workshops og modeshow. Hvis nogle af vores udstillere ønsker at byde ind med en talk, som deltager i en debat eller noget helt tredje, så er vi meget lydhøre. For vi er sammen om at navigere udviklingen i en grønnere retning.

Ridehuset

Her kan du udstille føde- og drikkevarer og alt hvad der relaterer sig til. Som gryder, service, karklude, knive og meget andet. Også her er kravet at bæredygtighed er i fokus.

Aarhus Congress Center

Her kan du udstille alt inden for mode, skønhed og familierelaterede ting, som spil, legtøj osv. Alt skal selvfølgelig være produceret så bæredygtigt som muligt.

Godsbanen

Her kan du udstille alt til hus og have. Lige fra byggematerialer til blomstervaser eneste krav er, at produktionen af dine produkter er så bæredygtig som muligt.

Bliv udstiller på Fair Festival

Firma navn

Navn på kontaktperson

Telefon nummer

Email adresse

Adresse

Elevvej 3A
DK-8200 Aarhus N
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2