Udstillere til Fair Festival

Fair Festival er lige dele festival og messe. Ud over oplæg og underholdning, kan du gå på opdagelse blandt et væld af stande, hvor grønne virksomheder sælger deres bæredygtige produkter og services.

Der findes et mere bæredygtigt alternativ til de fleste af de ting, du omgiver dig med i hverdagen. Ved at vælge et mere bæredygtigt alternativ, mindsker du din klimapåvirkning, samtidig med at du støtter de virksomheder der arbejder aktivt med den grønne omstilling. Vi anderkender at ‘bæredygtighed’ er et abstrakt og flygtigt begreb, der kan være svært at forstå. I dette blogindlæg har vi udpenslet hvad vi taler om, når vi taler om bæredygtighed.

Fair Festival giver dig et oplysende og øjenåbnende helhedsoverblik over dine valgmuligheder. Der kommer virksomheder fra stort set alle brancher, lige fra cykler, til yogamåtter, til cocktails og sofaborde. Herunder finder du en oversigt over alle vores udstillere. Oversigten opdateres jævnligt.

Undersøg virksomhederne nærmere ved at klikke på deres logoer.

Partnere og sponsorer

Der er tre udstillingslokationer på Fair Festival:

Aarhus Congres Center, Godsbanen & Ridehuset. Nedenfor kan du se hvilke virksomheder, der allerede har sagt ja til at være med på Fair Festival!

TEKSTIL & MODE

BØRN

MAD & FØDEVARE

BRUGSKUNST, INTERIØR & HUSHOLDNINGSARTIKLER

SKØNHED, KOSMETIK & WELLNESS

MØBLER

IT, ELEKTRONIK & LYS

HUS, HAVE & BYGGERI

TRANSPORT, BILER & CYKLER

ANDRE VIRKSOMHEDER

POLITISKE PARTIER

NGO´ER

Adresse

Elevvej 3A
DK-8200 Aarhus N
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2