Der er mange gode grunde til at udstille på Fair Festival

 

Fair Festival kan du møde forbrugere der interesserer sig for bæredygtighed, klima og grøn omstilling. Er det din målgruppe? Så har du faktisk ingen gode grunde til ikke at deltage.

Du sikrer dig din standplads ved at skrive til Kristine Overgaard Nielsenkristine@globegogreen.com eller ringe +45 30 51 65 23.

Hvorfor bør jeg udstille på Fair Festival?

  1. De besøgende ER allerede interesserede i dit produkt, fordi det repræsenterer en ansvarlig og miljøvenlig produktion.
  2. De besøgende får direkte kontakt til personerne bag produktet; de får mulighed for at stille spørgsmål og høre jeres gode historier.
  3. Du kan blive eksperten folk går til. De besøgende vil gerne vide mere om hvordan de kan forbruge mere bæredygtigt til gavn for vores fælles klode.
  4. Du får gode netværksmuligheder, hvor du kan lære fra dig og suge til dig. Hvis du deltager i Fair Festival Fyraften Chillout lørdag aften, får du mulighed for at netværke med andre udstillere og sponsorer, der vil det samme som dig.

På Fair Festival sørger vi for…

  • At være massivt til stede på de sociale medier, så kendskab til Fair Festival bliver bredt ud.
  • At eventet får massiv PR og reklame.
  • At tiltrække et interesseret publikum gennem foredrag, debatter og workshops med kendte kulturpersonligheder.

Nysgerrig på hvem der ellers kommer? Se den foreløbige udstillerliste.

Lige nu er der blandt almindelige danskere stor interesse for bæredygtigt forbrug og grøn omstilling. I en Gallupundersøgelse svarer 8 ud af 10 danskere nemlig, at de gerne vil leve endnu mere energirigtig og bæredygtigt, end de gør i dag.

Men kun halvdelen af danskerne føler, at de ved nok om, hvad de skal gøre. Og hele 4 ud af 10 i undersøgelsen, svarer, at de ikke ved, hvad såkaldt grøn omstilling egentlig handler om.

Det vil vi gerne lave om på, og I skal hjælpe os med at udbrede kendskabet til bæredygtige produkter.

Fair Festival skal have en positiv indflydelse på mere end én måde, så derfor donerer vi halvdelen af overskuddet fra entreindtægterne til 6 NGO’er som vil være repræsenteret på festivalen.

Der vil være frugt, isvand og kage til alle udstillere.

Kontakt os hvis I ønsker at deltage i Fair Festival

Kontakt os for pris og yderligere information på +45 20 80 09 31 eller +45 30 51 65 23. Du kan også skrive til hey@globegogreen.com.

Læs mere om Globe Go Green.

 

“Vores deltagelse i Fair Festival passer godt ind i vores virksomhedsprofil og vi vil gerne arbejde mere strategisk med at snakke direkte med slutbrugeren om cyklisme. Vi ønsker jo også at støtte op om tiltag der gør noget godt for planeten. Nu er det ikke sådan at vi skal lyde frelste, men hvis ikke vi alle sammen begynder at tænke over det her og handle på det, så er der jo ingenting vi kan sælge mere, for så er planeten jo potentielt ødelagt”  (Jacob Nymann Petersen, Promovec A/S)

”Det var et helt naturligt valg for os at arbejde sammen med Fair Festival, da vi gerne vil sætte bæredygtighed på dagsordenen og samtidig gøre dette diffuse begreb mere håndgribeligt. Vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi laver: Kaffen, du drikker, er både økologisk og certificeret med enten Fairtrade eller Rainforest Alliance… Det er helt naturligt for os. Vi søsætter ikke nye projekter eller initiativer uden at undersøge, om det vi starter, er mere bæredygtigt end det, vi kom fra. Derfor er vi glade for at være sparringspartnere med Fair Festival” (Martin Holmblad, Peter Larsen Kaffe)

Adresse

Karen Blixens Boulevard 7
DK-8220 Brabrand
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2