Fair Festival inviterer indenfor

Ridehuset, Aarhus Congress Center og Godsbanen.

Kom til Fair Festival 27-29. marts 2020.

Kom til tre forrygende, indholdsrige og oplysende dage på Fair Festival! Hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed.

  • På Fair Festival giver vi dig overblik over hvilke muligheder, der er for grønt og mest muligt bæredygtigt forbrug, så du som forbruger kan træffe kvalificerede valg.
  • På Fair Festival kan du møde virksomheder fra alle brancher, som arbejder målrettet med bæredygtighed. De glæder sig til at fortælle deres historie om, hvordan og hvorfor de brænder for grøn omstilling, og om hvordan de arbejder med de 17 verdensmål.
  • På Fair Festival kan du købe ind med god samvittighed af alt fra tøj, til boligtilbehør og totalt lækre madvarer. Du kan også møde pensionskasser og banker, som investerer bæredygtigt.

Vi har inviteret nogle af landets klogeste ”grønne hoveder”, både de sjove og de nøgterne, til at komme og fortælle og underholde om klima og grøn omstilling – det bliver, med garanti, ikke kedeligt!

Politikere og meningsdannere bliver udfordret på deres klimaviden, når vi lader dem quizze mod hinanden – vi sørger selvfølgelig for en moderator, der borger for den gode tone og et smil på læben, når quizzen spidser til.

Nogle af Danmarks ypperste specialister indenfor certificeringer og produktionsomlægning, kommer og informerer og inspirerer dig til, hvordan du kan ændre dine forbrugsvaner i en grønnere retning. Du går helt sikkert klogere derfra.

I samarbejde med Conscious Fashion Week, præsenterer vi et brag af et modeshow, med både kendte og upcoming brands. Miljøvenlig mode, er ikke længere, kun en ”Off-White T-shirt med hellige slogans på brystet” – ”Klimamode” er alt fra klassisk til street. Her har du også mulighed for tøj-swap, altså bytte dit brugte tøj med andres.

Bliver du træt og trænger til et hvil, kan du sætte dig og nyde live musik, leveret af Spot Festival, på et af vores meeting points, og der ikke er langt til en bod, hvor du kan slukke sult og tørst med klima venlig mad og drikke.

Fair Festival er båret af håb og optimisme, og vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi glæder os til at se dig.

Kristine Overgaard Nielsen
Direktør og grundlægger af Globe Go Green og Fair Festival.

Adresse

Karen Blixens Boulevard 7
DK-8220 Brabrand
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2