Fair Festival 2020 udsættes på grund af COVID-19 (Corona virus)

Festivalen skulle være afholdt d. 27. – 29. marts, men udskydes nu til næste år, d. 19-21. marts 2021. Udsætningen gælder også Fair Festival København, der skulle have været afholdt i november 2020.

Det blev besluttet enstemmigt på vores bestyrelsesmøde mandag morgen, som følge af Regeringens skærpede anbefalinger i forhold til store arrangementer i marts.

Vores deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed er altid første prioritet for os. Derfor tør vi ikke løbe risikoen og samle så mange mennesker og dermed udsætte dem for smittefare. Fair Festival er en fest for bæredygtighed, og folk skal ikke gå rundt og frygte for deres helbred eller deres kære.

Vi er mildest talt ret trætte af situationen, men det er det mest ansvarlige at gøre.

Samlet set er vi i en ”force majeure-situation”, hvor vi er nødsaget til at udsætte Fair Festival til næste år. Vi har allerede booket alle tre lokationer til Fair Festival Aarhus, så vi kan planlægge det samme brag af en festival med et program, der bliver mindst lige så godt som det vi har planlagt til i år. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret.

Vi beklager ulejligheden og håber vi ses til Fair Festival Aarhus 2021!

De bedste hilsener
Kristine Overgaard Nielsen, CEO Globe Go Green.

Fair Festival Aarhus postponed due to COVID-19 (Corona virus)

The festival, which was to be held on 27th – 29th March, has been postponed to next year, 19th – 21st March 2021. Fair Festival Copenhagen has been postponed, too, though a new date is, as yet, unknown.

The safety of our visitors, exhibitors, and employees is of the utmost concern to us, and so we decided not to brace the risk of contagion.

Ticketholders will get a refund (minus service charge).

We are currently in the process of contacting all exhibitors and inviting them to exhibit at next year’s festival. We kindly ask for your patience as we are working non-stop on getting in touch with everyone involved.

Kind regards.

Velkommen til Fair Festival

One Stop for bæredygtighed

Kom til tre forrygende, indholdsrige og oplysende dage på Fair Festival! Hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed.

  • På Fair Festival giver vi dig overblik over hvilke muligheder, der er for grønt og mest muligt bæredygtigt forbrug, så du som forbruger kan træffe kvalificerede valg.
  • På Fair Festival kan du møde virksomheder fra alle brancher, som arbejder målrettet med bæredygtighed. De glæder sig til at fortælle deres historie om, hvordan og hvorfor de brænder for grøn omstilling, og om hvordan de arbejder med de 17 verdensmål.
  • På Fair Festival kan du købe ind med god samvittighed af alt fra tøj, til boligtilbehør og totalt lækre madvarer. Du kan også møde pensionskasser og banker, som investerer bæredygtigt.

Fair Festival arrangeres af eventfirmaet Globe Go Green. Vi blev stiftet i sommeren 2019 af iværksætteren Kristine Overgaard Nielsen.

Mød vores udstillere

På Fair Festival får du syn for sagen. Her har vi samlet en lang række virksomheder, der alle arbejder med bæredygtighed. Du kan se deres produkter og høre mere om deres arbejde. Fair Festival giver dig en sanselig oplevelse og et menneskeligt ansigt på de bæredygtige løsninger.

Program for Fair Festival

Fair Festival har et program spækket med spændende foredrag, underholdning og lærerige workshops. Her kan du se det fulde program for de tre lokationer. Vær opmærksom på at selvom der er fri adgang til alle scener, er pladserne først til mølle, så duk op i god tid.

Praktiske informationer

Hvor meget koster entreen til Fair Festival? Hvor kan jeg parkere min elbil? Hvad er adressen? Hvornår åbner I?

Her finder du alle de praktiske informationer, så du kan nyde Fair Festival i fred og ro uden alt det bøvl.

Fair Festival finder sted i Ridehuset

Debatter, foredrag og ekspertviden

Vi har inviteret nogle af landets klogeste ”grønne hoveder”, både de sjove og de nøgterne, til at komme og fortælle og underholde om klima og grøn omstilling – det bliver med garanti ikke kedeligt!

Politikere og meningsdannere bliver udfordret på deres klimaviden, når vi lader dem quizze mod hinanden – vi sørger selvfølgelig for en moderator, der borger for den gode tone og et smil på læben, når quizzen spidser til.

Nogle af Danmarks ypperste specialister indenfor certificeringer og produktionsomlægning kommer og informerer og inspirerer dig til, hvordan du kan ændre dine forbrugsvaner i en grønnere retning. Du går helt sikkert klogere derfra. Se programmet her.

Modeshow og tøjbytteri

I samarbejde med Conscious Fashion Week præsenterer vi et brag af et modeshow med både kendte og upcoming brands. Miljøvenlig mode er ikke længere kun en ”Off-White T-shirt med hellige slogans på brystet” – ”Klimamode” er alt fra klassisk til street. Her har du også mulighed for at prøve tøj-swap, altså bytte dit brugte tøj med andres.

Live musik, mad og drikke

Bliver du træt og trænger til et hvil, kan du sætte dig og nyde live musik på et af vores meeting points, og der ikke er langt til en bod, hvor du kan slukke sult og tørst med klimavenlig mad og drikke.

Fair Festival er båret af håb og optimisme, og vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi glæder os til at se dig.

Presse

Fair Festival i medierne

Her finder du al information til pressen, blandt andet vores pressefolder, vores logoer og tilladelser for brug. Hvis du er interesseret i at skrive om Fair Festival, så skriv til hey@globegogreen.com.

Hvordan bliver jeg udstiller?

Synes du også Fair Festival lyder som en super god ide? Så bliv udstiller! Klik her og læs mere om hvordan du bliver udstiller eller sponsor. Ved du allerede at det her er for dig? Så skriv til hey@globegogreen.com.

Adresse

Karen Blixens Boulevard 7
DK-8220 Brabrand
Denmark
CVR 40721460

IngenCO2